خانه / دسته‌بندی نشده / دروپال چيست؟

دروپال چيست؟

دروپال یک سیستم مدیریت محتواست.
سیستم مدیریت محتوا : نرم افزار تحت وب که وظیفه آن ارتباط بین کاربر و بانک اطلاعاتی است و ثبت تغییرات انجام شده بصورت رابط گرافیکی
در واقع کسی که از کد نویسی چیزی نمی داند هم به راحتی می تواند با سیستم مدیریت محتوا کار کند.
دروپال چیست؟
دروپال چیست؟
دروپال سومین سیستم مدیریت محتوا (CMS) پرطرفدار در جهان است.
دروپال یکی از ده ها سیستم مدیریت محتوا(CMS) متن بازی هست که برای انتشار و مدیریت محتوا در وب مورد استفاده قرار میگیرد. سیستم های مدیریت محتوای زیادی مانند وردپرس، جوملا، دات نت نیوک، تایپو ۳ و … وجود دارند که برای استفاده برخی از آنها نیاز به پروانه بهره برداری دارید. برای مقایسه سیستم های مدیریت محتوا می توانید کلید واژه هایی مانند : Drupal vs. WordPress یا Drupal vs. joomla و .. را در گوگل جستجو کنید.
دروپال محتواهای منتشر یافته در دیتابیس خود را با نام گره (Node) ذخیره و نگهداری می کند و به شما اجازه استفاده از آنها را به هرشکل و در هرجایی از وبسایت که لازم دارید را می دهد. گره ها میتوانند به صورت یک تک صفحه (همانند برگه درباره ما) یا لیستی از محتوا ها (همانند جدیدترین اخبار، پست های وبلاگ و…) مورد استفاده قرار گیرد.
با اعتماد به دروپال و انتشار محتوا توسط آن، به راحتی می توان بر روی محتوایی که توسط بازدیدکنندگان مشاهده می شود و چگونگی تعامل آنها با وب سایت شما را تحت کنترل داشت.
با دروپال شما تقریباً ۸۰% از نیاز خود را بدون دانش درباره کد و برنامه نویسی به انجام می رسانید. در صورتیکه مبتدی هستید با مراجعه به بخش قالب های دروپال نیازی به دست بردن در کدها ندارید. علت عمده این ادعا البته به توسعه هزاران ماژولی بر میگردد که در بخش ماژول های دروپال توسط مشارکت کنندگان پروژه دروپال توسعه یافته است. این ماژول ها امکانات بیشماری را فقط با دانلود و فعال کردن آن در سایت و پیکربندی آن در اختیارتان قرار خواهند داد.
روش های یادگیری دروپال
– وبسایت رسمی دروپال در آدرس http://drupal.org دارای مستندات کامل و گام به گامی به زبان انگلیسی است.
– وبسایت رسمی دروپال فارسی که به تازگی راه اندازی شده و در حال تکمیل توسط جامعه دروپال فارسی در آدرس http://drupalpersian.com در دسترس است.
– گروه دروپال فارسی در وبسایت رسمی دروپال که توسط کاربران فارسی زبان دروپال بروز میشود.
Related Posts
چگونه joomla و wordpress را ایمن نماییم؟

چند مرحله اصلی برای بهبود امنیت جوملا و وردپرس وجود دارد. همیشه از آخرین نسخه بروز رسانی شده استفاده نمایید.تمام plugin هایی که استفاده می نمایید را بررسی کنید تا هیچ …

READ MORE

روش های بهبود فروش

برای فروش آنلاین بهینه سازی موتورهای جستجو و استراتژی های گسترش شبکه های اجتماعی اولین روش هایی است که به ذهن خطور می کند. با وجود اینکه بازاریابان کمی می …

READ MORE

آموزش سی پنل

پس از سفارش و تحويل سرويس ، سيستم يك ايميل خودكار به ايميل شما ارسال مي كند كه مشخصات سرويس درخواستي شما در آن موجود است. براي ورود به هاست بدين …

READ MORE

بدافزار یا باج افزار ایرانی

باج افزار چیست؟ یک بازی کم حجم و رایگان که وقتی روی سیستم نصب می شود بر روی فایل های مختلف (که پسوندهای آن را در ادامه اعلام میکنیم) قفل می …

READ MORE

چگونه ssl را غیر فعال کنیم

در صورت فعال بودن SSL ممکن است سایت شما و یا پنل مدیریت باز نشود. برای غیرفعال کردن این ویژگی می توانید از راهنمایی زیر کمک بگیرید: به کمک یک نرم افزار  …

READ MORE

خطا 403 Forbidden

خطای 403 (Forbidden) از خطاهای HTTP بوده و زمانی که یک وب سرور بنابه دلایلی دسترسی شما را محدود کند، این کد را باز می‌گرداند. (+ نحوه برطرف کردن آن) نشانه‌های …

READ MORE

رفع مشکل magic quotes gpc در نصب جوملای ورژن ۳

برای نصب جوملا 3 بروی یکسری هاست ها با ارور Magic Quotes GPC is set to off. مواجه میشوید که باید این ایراد رو رفع و بعد به نصب ادامه …

READ MORE

سیاست‌های جدید محدودیت Resello

به تازگی Resello – یک مرکز ثبت دامنه یا Registrar – اطلاعیه «سیاست‌های جدید محدودیت» منتشر کرده است که باعث ایجاد ابهام و نگرانی کاربران ایرانی شده است. پیشگام وب ، …

READ MORE

آشنایی با سندباکس گوگل

سندباکس گوگل (Google sandbox) فیلتریست که اجازه رتبه گرفتن به وبسایت های جدید را نمی دهد در واقع این قابلیت گوگل مانع کسانی می شود که میخواهند یک شبه ره …

READ MORE

آموزش شناسایی تگ های استفاده نشده در وردپرس

گاهی ممکن است بعضی مطالب را از mysql حذف کنید، آن مطالب حذف شده اند اما تگ های آنها حذف نمی شوند با این روش می آموزیم چگونه این تگ …

READ MORE

چگونه joomla و wordpress را ایمن نماییم؟
روش های بهبود فروش
آموزش سی پنل
بدافزار یا باج افزار ایرانی

 

درباره ی مهدی لعلی

همچنین ببینید

ایجاد ساب دامین یا زیر دامنه در کنترل پنل

برای ایجاد Sub Domain در Cpanel بصورت زیر عمل میکنیم : پس از ورود به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *